Selecteer een pagina

Een lege muur en op zoek naar leuke wanddecoratie ideeën? De Huiskunstenaar van jouw keuze maakt bij jou thuis een persoonlijk schilderij, geïnspireerd door jouw verhaal en interieur. Voor een bijzonder schilderij en een super leuke ervaring! Hier kun je lezen hoe dat precies in zijn werk gaat.

Wanddecoratie ideeen

Weet je nog niet precies wat voor soort wanddecoratie bij jou past? Hier vind je een overzicht van alle huiskunstenaar en hun stijlen. Zo krijg een idee van wat er mogelijk is, en wie weet vind je iets dat je aanspreekt. Welke stijl hoort thuis in jouw huiskamer?

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende stijlen en kunstvormen, namelijk:

  1. Een schilderij.  De kunstenaars schilderen bij jou thuis en nemen een ezel en een doek mee als ze op bezoek komen.
  2. Een muurschildering.  Heel bijzonder en gedurfd! Een muurschildering wordt direct op de desbetreffende muur gezet.
  3. Een digitale illustratie.  Een aantal huiskunstenaars werkt niet met doek en kwast, maar met een laptop! Ter plekke wordt er digitaal getekend en zie je de illustratie ontstaan op een monitor.

Zie je iets dat bij je past? Of wil je samen met bijvoorbeeld een jarige een stijl kiezen die aanspreekt? Doe een aanvraag! We denken graag mee over een origineel cadeau dat je alleen of als groep kunt geven.

Laat het ons weten vooral weten en neem contact op. We kunnen je altijd helpen bij het vinden van de huiskunstenaar die aansluit op jouw wensen.

Jouw verhaal en interieur

Het is best spannend om thuis een schilderij of muurschildering te laten maken. Maar wij hebben er vertrouwen in dat deze persoonlijke aanpak garant staat voor wanddecoratie die helemaal past bij jou en aansluit op jouw interieur. Dus zet de koffie klaar!

 

Wil je op hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Volg ons op facebook en twitter! De Huiskunstenaar is een concept van GEK.