Selecteer een pagina

Over ons

De Huiskunstenaar is een concept van GEK. Het is de ambitie van GEK om kunstenaars ondernemender te maken en meer mensen in aanraking te  brengen met kunst. Enerzijds door platformen te creëren waarop zij zich kunnen profileren en presenteren, anderzijds door inzet van coaching, training, marketing en communicatie.

De Huiskunstenaar is een van die platformen. Wij geloven dat kunst meer is dan “iets moois aan de muur”. Kunst vertelt, verbindt en verbeeldt. Kunst kan ook jouw verhaal vertellen en jouw thuis nog meer persoonlijkheid geven. Wij vinden dat iedereen een persoonlijk kunstwerk verdient: onze huiskunstenaars geven een persoonlijke touch aan jouw interieur.

De Huiskunstenaars maken hun prachtige kunstwerken bij mensen thuis, de organisatie, communicatie en sales is in handen van Rianne, Maaike en Ellen.

 

Rianne

Sinds eind 2014 houdt Rianne zich bezig met sales, salesondersteunende werkzaamheden en het behandelen van aanvragen en de orderverwerking. Daarnaast is ze het aanspreekpunt voor onze klanten.

Ellen

Ellen is samen met haar man Gertjan eigenaar van het bedrijf GEK. Zij stuurt het team aan en houdt zich voor wat betreft De Huiskunstenaar voornamelijk bezig met promotie, pers, publiciteit en relatiebeheer.

Wil je meer weten over GEK en onze andere concepten? Bekijk onze websites www.wijzijngek.nl en www.livepaint.nl dan eens.