Selecteer een pagina

Lege muren zijn saai. Maar waar vind je echte originele wanddecoratie en maak je van een lege muur iets bijzonders? Neem eens een kijkje bij onze huiskunstenaars!

De Huiskunstenaar van jouw keuze maakt bij jou thuis een persoonlijk schilderij, geïnspireerd door jouw verhaal en interieur. Voor een bijzonder schilderij en een super leuke ervaring! Hier kun je lezen hoe dat precies in zijn werk gaat.

Originele wanddecoratie

Er zijn veel dingen mogelijk als het gaat om wanddecoratie. Naast bijvoorbeeld een schilderij, hebben we ook huiskunstenaars beschikbaar die wandschilderingen maken. Een hele bijzondere schildering direct op de muur van uw huiskamer, keuken of de slaapkamer van uw kind! Bekijk hier het overzicht van onze huiskunstenaars.

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende stijlen en kunstvormen. De kunstenaars zijn in te delen in grofweg drie categorieën, namelijk:

  1. Een schilderij.  De kunstenaars schilderen bij jou thuis en nemen een ezel en een doek mee als ze op bezoek komen.
  2. Een muurschildering.  Heel bijzonder en gedurfd! Een muurschildering wordt direct op de desbetreffende muur gezet.
  3. Een digitale illustratie.  Een aantal huiskunstenaars werkt niet met doek en kwast, maar met een laptop! Ter plekke wordt er digitaal getekend en zie je de illustratie ontstaan op een monitor.

Zie je iets dat bij je past? Of wil je samen met bijvoorbeeld een jarige een stijl kiezen die aanspreekt? Doe een aanvraag! We denken graag mee over een origineel cadeau dat je alleen of als groep kunt geven. Je kunt hier contact met ons opnemen.

 

Wil je op hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Volg ons op facebook en twitter! De Huiskunstenaar is een concept van GEK! Kunst en Communicatie.