Selecteer een pagina

Muurdecoratie woonkamer; er is veel mogelijk. De Huiskunstenaar van jouw keuze maakt bij jou in de woonkamer een persoonlijk schilderij of wandschildering, geïnspireerd door jouw verhaal en interieur. Een bijzondere invulling van de muurdecoratie en een super leuke ervaring!

Muurdecoratie woonkamer

Het is belangrijk dat wat je aan de muur hangt in de woonkamer past bij jouw interieur. En daarnaast natuurlijk helemaal persoonlijk en origineel is. Daarom kun je kiezen uit een groot aanbod aan huiskunstenaars met allemaal een eigen stijl. Hier vind je het overzicht van al onze kunstenaars.

Heb je specifieke wensen of vragen? We helpen je graag. Neem even telefonisch contact met ons op. We zijn benieuwd naar welke stijl jou aanspreekt!

Afspraak

Heb je iets gevonden dat bij je past? Dan kun je beter direct een aanvraag doen. Wij nemen dan contact met jou op en plannen samen een afspraak. Omdat de huiskunstenaar persoonlijk langskomt, kun je precies volgen hoe jouw schilderij of muurschildering tot stand komt. Hier kun je lezen hoe dat precies in zijn werk gaat. Niet alleen het eindresultaat is leuk om te zien, maar ook het proces! Zorg jij voor de koffie?

 

Wil je op hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Volg ons op facebook en twitter! De Huiskunstenaar is een concept van GEK.