Selecteer een pagina

Leon op bezoek bij Ilse en Joris

Het milieu-adviesbureau van Joris en Ilse is onlangs verhuisd naar een nieuw kantoorpand, waardoor het oude kantoor aan huis een nieuwe functie krijgt, namelijk: de speelkamer van hun drie jongens Jens, Gijs en Mick. 

Om er een echte speelkamer van te maken vroegen ze onze Huiskunstenaar Leon een toffe schildering te maken. Daar wist hij wel raad mee! Leon kreeg de gehele muur tot zijn beschikking en mocht daar helemaal op los gaan, als het maar iets te maken had met dieren. Deze lieve, grote beer schilderde hij in ongeveer 4 uur op de muur: het gezin is er dolgelukkig mee!

“Wauw! Het heeft niets meer nodig, vanaf nu is het een echte speelkamer waar onze jongens erg trots op zijn!”

Joris en Ilse

Leon

Kleurrijk, cartoonesk, graffiti, modern, hip. Kortom: werk waar je vrolijk van wordt!

De werken van Leon zijn populair onder alle doelgroepen: jong en oud. In zijn vrolijke stijl maakt hij persoonlijke schilderingen, op doek of rechtstreeks op de wand. Aan de hand van uw wensen, interesses en hobby’s creëert Leon unieke en persoonlijke beelden. De kunstwerken van Leon fleuren uw huis helemaal op!

Heb jij ook een leuk verhaal dat je wilt vast laten leggen door bijvoorbeeld Leon?

Meer verhalen van andere huiskunstenaars bekijken? Check deze!

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.