Selecteer een pagina

Leon op bezoek bij Gertjan en Ellen

Gertjan en Ellen wonen in een modern appartement, vlakbij het centrum van ’s-Hertogenbosch.

Omdat ze veel tijd in de keuken doorbrengen, mocht daar wel een leuke schildering komen dat wat vertelt over hun gezamenlijke passies en interesses. De liefde voor Spanje, kunst, koken, reizen en hun eigen stad kwam allemaal samen in het kunstwerk van Leon. En waarom niet gewoon rechtstreeks op de muur?

“Ons appartement krijgt er echt een boost van! Heel tof dat het ook in zo’n knallende kleuren is geschilderd, dat is blijkbaar net wat ons appartement nodig had. We hebben een open keuken, dus het is ook voor iedereen zichtbaar. We worden er superblij van en het past perfect bij ons!

Ellen en Gertjan

Leon

Kleurrijk, cartoonesk, graffiti, modern, hip. Kortom: werk waar je vrolijk van wordt! De paintings van Leon zijn populair onder alle doelgroepen: jong en oud. In zijn vrolijke stijl maakt hij persoonlijke schilderingen, op doek of rechtstreeks op de wand. Aan de hand van uw wensen, interesses en hobby’s creëert Leon unieke en persoonlijke beelden. De kunstwerken van Leon fleuren uw huis helemaal op!

Heb jij ook een leuk verhaal dat je wilt vast laten leggen door bijvoorbeeld Leon?

Meer verhalen van andere huiskunstenaars bekijken?

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.