Selecteer een pagina

Toe aan iets nieuws in het interieur en je wilt nog wat leuke interieur ideeën opdoen? De Huiskunstenaar van jouw keuze maakt bij jou thuis een persoonlijk schilderij, geïnspireerd door jouw verhaal en interieur. Voor een bijzonder schilderij en een super leuke ervaring! Hier kun je lezen hoe dat precies in zijn werk gaat.

Interieur ideeën

Je wilt jouw interieur natuurlijk helemaal inrichten naar jouw wensen; persoonlijk, stijlvol, antiek of juist heel modern. Maar natuurlijk ook creatief! De huiskunstenaar schildert aan de hand van een verhaal, het interieur en jouw wensen, en vertaalt dat op creatieve wijze naar een persoonlijke schilderij.

Hier vind je een overzicht van alle verschillende huiskunstenaars en hun stijlen. Zit er een stijl tussen die jou aanspreekt? Laat het ons vooral weten en neem contact op! We vertellen je graag meer over de huiskunstenaar.

Je kunt kiezen uit een aantal verschillende stijlen en kunstvormen, namelijk:

  1. Een schilderij.  De kunstenaars schilderen bij jou thuis en nemen een ezel en een doek mee als ze op bezoek komen.
  2. Een muurschildering.  Heel bijzonder en gedurfd! Een muurschildering wordt direct op de desbetreffende muur gezet.
  3. Een digitale illustratie.  Een aantal huiskunstenaars werkt niet met doek en kwast, maar met een laptop! Ter plekke wordt er digitaal getekend en zie je de illustratie ontstaan op een monitor.

Zie je iets dat bij je past? Of wil je samen met bijvoorbeeld een jarige een stijl kiezen die aanspreekt? Doe een aanvraag! We denken graag mee over een origineel cadeau dat je alleen of als groep kunt geven.

Laat het ons weten vooral weten en neem contact op. We kunnen je altijd helpen bij het vinden van de huiskunstenaar die aansluit op jouw wensen.

 

Wil je op hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Volg ons op facebook en twitter! De Huiskunstenaar is een concept van GEK! Kunst en Communicatie.