Selecteer een pagina

Housewarming cadeau? De Huiskunstenaar naar keuze maakt in het nieuwe thuis een persoonlijk schilderij of wandschildering, geïnspireerd door een verhaal en het interieur. Origineel voor aan de muur en een bijzondere housewarming ervaring!

Housewarming cadeau

Lijkt het je leuk om een huiskunstenaar cadeau te doen? In ons kunstenaarsoverzicht kun je alle beschikbare kunstenaars op je gemak bekijken. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende stijlen en kunstvormen, namelijk:

  1. Een schilderij.  De kunstenaars schilderen bij jou thuis en nemen een ezel en een doek mee als ze op bezoek komen.
  2. Een muurschildering.  Heel bijzonder en gedurfd! Een muurschildering wordt direct op de desbetreffende muur gezet.
  3. Een digitale illustratie.  Een aantal huiskunstenaars werkt niet met doek en kwast, maar met een laptop! Ter plekke wordt er digitaal getekend en zie je de illustratie ontstaan op een monitor.

Zie je iets dat past bij een nieuw huis? Of wil je samen een stijl kiezen die aanspreekt? Doe een aanvraag of neem direct telefonisch contact met ons op! We denken graag mee over een origineel housewarming cadeau dat je alleen of als groep kunt geven.

Naast een housewarming cadeau, is een huiskunstenaar ook leuk om cadeau te doen bij andere gelegenheden. Denk hierbij aan een verjaardagen, een verbouwing, het terugkeren van een wereldreis of zomaar voor iemand of voor jezelf!

Afspraak

Omdat een huiskunstenaar thuis langskomt, is het van belang dat we samen met de gekozen kunstenaar een afspraak maken over waar, hoe laat en wanneer. Hier kun je lezen hoe een bezoek precies in zijn werk gaat.

Een afspraak duurt ongeveer vier uur, waarna je het doek zo goed als direct aan de muur kunt hangen! Maar het begint natuurlijk met een lekker bakkie en goed gesprek, zodat de huiskunstenaar weet wat hij gaat maken. Zorg jij voor de koffie? Dan zorgen wij voor de rest!

Wil je op de hoogte worden gehouden van het laatste nieuws? Volg ons op facebook en twitter! De Huiskunstenaar is een concept van GEK.