Selecteer een pagina

De Huiskunstenaar schildert bij jou thuis een persoonlijk schilderij of muurschildering. Geïnspireerd op jouw verhaal en interieur, zodat een passend en persoonlijk kunstwerk ontstaat.

Hoe werkt dat precies?

We werken met meerdere Huiskunstenaars met ieder een eigen stijl. Je kunt op deze pagina alle verschillende stijlen bekijken. Ben je geïnteresseerd in een persoonlijk schilderij of muurschildering bij jou thuis, dan kun je een aanvraagformulier invullen, waarbij je jouw favoriete Huiskunstenaar aangeeft en wellicht al wat meer informatie geeft over de ruimte en het verhaal dat je graag terugziet in het kunstwerk.

Wij komen vervolgens bij je terug met een prijsindicatie. Via mail of per telefoon kunnen we uiteraard jullie wensen wat uitgebreider bespreken. Ook als je twijfelt over de stijl zijn wij er om je te adviseren.

Jouw Huiskunstenaar maakt aan de hand van jullie verhaal, wensen en beeld over de plek waar het terecht komt, een grove schets, zodat je een globaal idee krijgt van de schildering.

Onze Huiskunstenaar komt vervolgens, op een voor jullie geschikt moment, bij jullie thuis voor het maken van het schilderij of de muurschildering. In de meeste gevallen is hier ongeveer 4 a 5 uur voor nodig. De Huiskunstenaar arriveert met schets, verf, doek en kwasten bij jullie thuis. Na een kopje koffie en een korte bespreking van het ontwerp gaat De Huiskunstenaar aan de slag. Enkele uren later zijn jullie een persoonlijk kunstwerk rijker!